Dr. Vereb Tamás

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

Dr.Vereb Tamás vagyok. Fogorvosi diplomámat 2004-ben szereztem Budapesten. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem az egyetem után. A Dr.Borbáth fogászati klinikán 2006-tól dolgozom, tehát végigkövettem, része lehettem az elmúlt tízenöt év történéseinek, fejlődésének.

Tevékenységi profilom az implantátumok segítségével rögzített fogpótlások, a komplex szájüregi ellátások, fémmentes (kerámia) héjak, koronák, hidak készítése. Az elmúlt években nagy tapasztalatot szereztem különböző eljárások tekintetében, amit próbálok nap, mint nap használni arra, hogy megtaláljam a páciens számára minden szempontból legmegfelelőbb kezelési stratégiát, a legmegfelelőbb anyaghasználatot. Érdeklődésem a digitális fogászat felé fókuszálódik, ami már szinte ott van a fogászat minden szegmensében. Legfőbb motivációm, hogy a számítógéppel tervezett fogpótlások, melyek frézgépek segítségével születnek, egyre jobban elérhetőbbé váljanak széles körben. Pontosságban, anatómikus megjelenésben, tartósságban a lehető legjobb eredményt jelentik az alkalmazási területükön.

 Napjainkban az elkészülő fogpótlásokkal szemben, legyen szó egy implantátumokon rögzített fém-kerámia hídról vagy cirkónium koronáról vagy kerámia héjról a páciens joggal várhatja el, hogy természetesen nézzen ki, arcához, egyéniségéhez passzoljon. Számomra ez az egyik fő vezérfonal: keresni az utat a természetes megjelenéshez. Munkáim során a legfontosabb, hogy mindig a legjobb eredményt érjük el, törekszem minden részfeladatot a legprecízebben végezni, hogy a végén egy esztétikus, kényelmes, jól funkcionáló pontos fogpótlás kerüljön átadásra. Magammal szemben elvárás, hogy mindig a legjobb tudásom szerint dolgozzak, befejezett munkáim után jóérzéssel köszönhessek el pácienseimtől. Úgy gondolom a fájdalommentes kezelés ma már nem eredmény, hanem alapvető elvárás egy fogorvossal szemben.

A fejlődés a jobbá válni akarás átszövi napjainkat, egy-egy nehéz kérdést, egy-egy munkánk eredményét szívesen osztjuk meg egymással, a kollégákkal, mely mindannyiunk fejlődését szolgálja. Pácienseim az őszinte tájékoztatást, partnerként kezelést mindig nyugalommal és bizalommal hálálják meg lehetőséget teremtve így számunkra optimális munkavégzéshez, amely eredményeképpen megelégedettségükre szolgáló végeredmény készülhet.

 

 

Dr. Vereb Tamás
Dr. Vereb Tamás fogszakorvos
 

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Eseteink

Eseteink

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...