Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

no images were found

Dr Borbáth Csaba több mint 20 évvel ezelőtt alapította a Dr Borbáth Mosoly Központot. Célja a fogászat egy új dimenziójának megnyitása, ahol a szaktudás, a tapasztalat, a modern technológia, a kedvesség és az elegancia találkozik.

Implantológiai és Esztétikai Fogászati Központunk Magyarország egyik legnagyobb, világszínvonalon felszerelt, folyamatosan megújuló rendelője, szakorvosaival várja pácienseinket komplex megoldást ajánlva bármilyen fogászati vagy szájsebészeti problémáról legyen szó.

Fogászatunk főprofilja  fogbeültetés, a csontépítés és az esztétikai fogászat.

Munkáink minőségét garantálja teljes körű diagnosztikai rendszer, digitális panoráma röntgen, CT, csúcsminőségű berendezések, eszközök és anyagok. A felhasznált fogászati és szájsebészeti anyagokat a világ élvonalába tartozó gyártóktól válogatjuk össze.

Büszkék vagyunk arra, hogy rendelőnk nemzetközi hírű. A kimagasló minőségnek és a szolgáltatás színvonalának köszönhető, hogy a világ számos országból érkeznek hozzánk páciensek és így rendelőnk a Magyarországra irányuló fogászati turizmus egyik központja.

A gyönyörű váró és rendelő tágas, napos, nyugalmat sugárzó, esztétikus látványt nyújt. Speciális légtisztító berendezés csíramentesíti a levegőt, így az pollen-, baktérium- és vírusmentes.

A kezelések közbeni feszültségét, egy zenecsatorna hallgatásával vagy a legújabb sportesemény nézésével is oldhatja.

 

 

 
 
Referencia

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

Én és a feleségem csak csupa jó dolgokat tudok mondani önökről és a csapatról. Kívánok további sok sikert a munkához! Tisztelt Borbáth Csapat

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Digitális Panoráma Röntgen Ár3000 Ft
Digitális Panoráma Röntgen Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Konzultáció Ár3000 Ft
Konzultáció Ár0 Ft
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa
 

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Videó galéria

Videó galéria

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...

 
 

Aktuelle Angebote
Fogkőeltávolítás Fogbeültetés Korona Fogfehérítés