Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

PÁLYÁZATOT HIRDETÜNK ❗️

Legyen egy jó élmény az első találkozás a fogorvossal!
Várjuk óvodás csoportok és kisiskolás osztályok pályázatát, hogy ők se féljenek fogorvoshoz járni!  Hogy mi vár rájuk? Játékos tanulás, ismerkedés a fogorvosokkal és eszközeikkel, no meg ajándékok!
Ne maradjatok le Ti se!
🙌

Pályázni egy vidám és kreatív csoportképpel lehet, melyet Facebook üzenetben, ➡️
vagy ezen a kék ablakon keresztül küldhetnek el nekünk. 

Fontos, hogy a képen jól látható legyen az üzenet: “Találkozni akarunk a Borbáth fogászaton lakó mosollyal!” 🤩

A pályázatokat március végéig várjuk, azt követően egy albumba feltöltjük a képeket és indulhat a reakciógyűjtés! Az a 3 csoport vagy osztály, aki a legtöbb reakciót gyűjti, részt vehet a Borbáth Gyermekfogászat játékos, interaktív és mosolyban gazdag programján! 🤗

_______________________________________________________________________

2019.01.08. Nagyon jól kezdődött az új esztendő, a Kertvárosi Katolikus Óvoda Napocska nagycsoportosai számára (óvó nénik: Gulyásné Pintér Kitti, Lestár Magdolna)! A Dr. Borbáth Fogászat által meghirdetett “Te milyennek látod a fogorvosodat?” c. rajzpályázatára benyújtott egyik alkotással P. Viki első helyezést ért el! A nyeremény azonban nem csak a győztesnek kijáró, értékes elektromos fogkefe volt. Az egész csoport ma látogatást tehetett a rendelőben, ahol játékos keretek között, jó hangulatban tettek tanúbizonyságot a fogápolással kapcsolatos gazdag ismereteikről, melyeket értékes fogápolási eszközökkel jutalmaztak. A közös játék, tudáspróba elmélyítette a gyermekekben a meglévő ismereteiket, a gyermekközösség egyébként is kiemelkedő kohézióját tovább erősítve. A délelőtt során sor került valamennyi gyermek fogászati szűrővizsgálatára is, mellyel az egészséges életmód egyik lényeges pontját hangsúlyozták. Abban a reményben zártuk a délelőttöt, hogy ez csak az első lépés, a program tovább folytatódik! Az intézmény vezetőjeként köszönöm a Dr. Borbáth Fogászat szakembereinek a lehetőséget, a tartalmas, értékes és eredményes napot!
Katalin Kőrösi Patócsné, Óvodavezető

Hatalmas élményben volt részünk😃, csak biztatni tudok mindenkit a jövőben, hogy pályázzanak😉! Köszönjük a lehetőséget❤️🙏😉!!

_______________________________________________________________________

A gyermekfogászat szolgáltatásaink kiemelt, egyik legfontosabb része.

Hisszük és valljuk, hogy a gyermeki növekedés időszaka az, ahol a legtöbb, a jövőt nézve támogató, pozitív tapasztalatot szerezheti a gyermek. Célunk, hogy a fogászat, a fogápolás és a fogorvoslás kapcsán is jó, fájdalmak és kellemetlenségek nélküli élményekben legyen része a gyermeknek.

Nem tudjuk elképzelni, hogy lenne olyan szülő, aki gyermekének felnőtt korára hosszadalmas, fájdalmas fogászati beavatkozásokat kívánna. Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését, és komplett, szakszerű, minden fájdalmat nélkülöző fogászati ellátását.

Fogmosás oktatás és megelőzés játékosan. A gyerekek megmutathatták a már meglévő tudásukat a helyes fogápolással kapcsolatban egy tudáspróba keretein belül, amiért cserébe értékes nyereményeket is kaphattak. Ezután fogorvosi eszközökkel ismerkedhettek meg az erre külön kialakított oktató szobában és átélhették, milyen érzés is egy fogorvosi székben ülni. Remekül sikerült a nap, hiszen mindenki nagy mosollyal és ajándékokkal távozott. Nagy figyelmet fordítunk gyermek pácienseinkre is, hiszen első fogászati élményeink akár életünk végéig is meghatározhatják a fogorvosokhoz való viszonyunkat. Gyermekfogászatunk többféle szolgáltatással várja a csöppségeket, akik egy fájdalommentes és mosolyban gazdag kezelést, szüleik pedig részletes tájékoztatást és tanácsadást kapnak!

Milyen kezelések várják a legkisebbeket a gyermekfogászatunkon?

  • teljes körű állapotfelmérés és dentálhigiéniai tanácsadás
  • tejfogak és maradó fogak fogszuvasodásának kezelése
  • fogtömés és gyökérkezelés a legtöbb esetben fájdalommentesen, sok esetben érzéstelenítő használata nélkül
  • egyszerű és kiterjesztett barázdazárás
  • dentális traumák ellátása, mint például fogletörés, fogsérülés

Milyen gyakran javasolt a gyermeket fogorvosi ellenőrzésre vinni?

Az általánosan elfogadott javaslat a félévenkénti szűrővizsgálat. Mind a tejfogakra, mind pedig a frissen előtörő maradó fogakra igaz, hogy rendkívül gyorsan romlanak. Ha egyszer elindult a szuvasodás folyamata, akkor a lehető leggyorsabban szükséges a probléma kezelése, hogy a gyermeket megóvjuk a fogfájás kellemetlen érzésétől.

Legújabb lézerfogászati eszközeinkkel akár injekció nélkül, teljesen fájdalommentesen és játékosan tudjuk a kezdődő fogszuvasodást eltávolítani. Képzelje csak el, ahogy gyermeke nem szenved, nem sír többet, hanem engedi a kezelést, még élvezi is, hiszen lézerfogászati specialistáink még játszani is engedik a gyermeket egy picit a lézerberendezéseinkkel.

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Kérje kolléganőink segítségét! Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak Ön és gyermeke rendelkezésére szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel!

 
 
Referencia

Hatalmas élményben volt részünk😃, csak biztatni tudok mindenkit a jövőben, hogy pályázzanak😉! Köszönjük a lehetőséget❤️🙏😉!! A program másnapján... a gyerekek lerajzolták élményeiket.

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Digitális Panoráma Röntgen Ár3000 Ft
Digitális Panoráma Röntgen Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Konzultáció Ár3000 Ft
Konzultáció Ár0 Ft
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa
 

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Eseteink

Eseteink

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...