Gyermekfogászat

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

A gyermekfogászat szolgáltatásaink kiemelt, egyik legfontosabb része.

Hisszük és valljuk, hogy a gyermeki növekedés időszaka az, ahol a legtöbb, a jövőt nézve támogató, pozitív tapasztalatot szerezheti a gyermek. Célunk, hogy a fogászat, a fogápolás és a fogorvoslás kapcsán is jó, fájdalmak és kellemetlenségek nélküli élményekben legyen része a gyermeknek.

Nem tudjuk elképzelni, hogy lenne olyan szülő, aki gyermekének felnőtt korára hosszadalmas, fájdalmas fogászati beavatkozásokat kívánna. Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését, és komplett, szakszerű, minden fájdalmat nélkülöző fogászati ellátását.

Fogmosás oktatás és megelőzés játékosan. A gyerekek megmutathatták a már meglévő tudásukat a helyes fogápolással kapcsolatban egy tudáspróba keretein belül, amiért cserébe értékes nyereményeket is kaphattak. Ezután fogorvosi eszközökkel ismerkedhettek meg az erre külön kialakított oktató szobában és átélhették, milyen érzés is egy fogorvosi székben ülni. Remekül sikerült a nap, hiszen mindenki nagy mosollyal és ajándékokkal távozott. Nagy figyelmet fordítunk gyermek pácienseinkre is, hiszen első fogászati élményeink akár életünk végéig is meghatározhatják a fogorvosokhoz való viszonyunkat. Gyermekfogászatunk többféle szolgáltatással várja a csöppségeket, akik egy fájdalommentes és mosolyban gazdag kezelést, szüleik pedig részletes tájékoztatást és tanácsadást kapnak!

Milyen kezelések várják a legkisebbeket a gyermekfogászatunkon?

  • teljes körű állapotfelmérés és dentálhigiéniai tanácsadás
  • tejfogak és maradó fogak fogszuvasodásának kezelése
  • fogtömés és gyökérkezelés a legtöbb esetben fájdalommentesen, sok esetben érzéstelenítő használata nélkül
  • egyszerű és kiterjesztett barázdazárás
  • dentális traumák ellátása, mint például fogletörés, fogsérülés

Milyen gyakran javasolt a gyermeket fogorvosi ellenőrzésre vinni?

Az általánosan elfogadott javaslat a félévenkénti szűrővizsgálat. Mind a tejfogakra, mind pedig a frissen előtörő maradó fogakra igaz, hogy rendkívül gyorsan romlanak. Ha egyszer elindult a szuvasodás folyamata, akkor a lehető leggyorsabban szükséges a probléma kezelése, hogy a gyermeket megóvjuk a fogfájás kellemetlen érzésétől.

Legújabb lézerfogászati eszközeinkkel akár injekció nélkül, teljesen fájdalommentesen és játékosan tudjuk a kezdődő fogszuvasodást eltávolítani. Képzelje csak el, ahogy gyermeke nem szenved, nem sír többet, hanem engedi a kezelést, még élvezi is, hiszen lézerfogászati specialistáink még játszani is engedik a gyermeket egy picit a lézerberendezéseinkkel.

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Kérje kolléganőink segítségét! Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak Ön és gyermeke rendelkezésére szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel!

 
 
Referencia

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

Én és a feleségem csak csupa jó dolgokat tudok mondani önökről és a csapatról. Kívánok további sok sikert a munkához! Tisztelt Borbáth Csapat

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Digitális Panoráma Röntgen Ár3000 Ft
Digitális Panoráma Röntgen Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Konzultáció Ár3000 Ft
Konzultáció Ár0 Ft
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa
 

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Videó galéria

Videó galéria

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...

 
 

Aktuelle Angebote
Fogkőeltávolítás Fogbeültetés Korona Fogfehérítés