gyik

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

Mik a világ élvonalába tartozó implantációs rendszerek?

* Nobel Biocare * BioHorizons *  Dentsply *  XiVE * Ankylos * Fria * Bränemark
* BEGO‑Semados * Alpha Bio * CAMLOG * Straumann * MIS * Straumann
* Knochenaufbau‑Weiterbildung: Curasan, Geistleich.

Az implantátumok számos területen minőségi javulást hoznak a páciensek életébe: nemcsak rágóképességüket nyerhetik vissza, de visszaadja önbizalmukat, ezáltal javítja szociális kapcsolataikat is. Számomra a legnagyobb elismerés, ha a betegek elégedettek és a bizalom jeleként családjuk tagjainak ellátását is nyugodt szívvel ránk merik bízni.

Mitől egyedülálló a Központunk?

Dr Borbáth Csaba a világ élvonalába tartozó fogászati és szájsebészeti eljárások tudásának, eszközeinek birtokában, képzett szakorvosainak összehangolt munkájával, a legmodernebb diagnosztikai rendszerrel egyedülálló ötvözetet képez a szájsebészeti és fogászati problémák megoldása terén.

Milyen veszélyekkel jár, ha nem járunk rendszeres ellenőrzésre?

Egy kisebb fogszuvasodás az idő múlásával akár a fog elhalásához is vezethet, mely egy már vissza nem fordítható állapot, kezelése pedig jóval komplexebb eljárásokat igényel, mint a szuvas fogé. Szükség lehet a fog megmentése érdekében gyökérkezelésre, az elhalt területek különböző fogbetétekkel való pótlására – inlay betétek, onlay betétek -, illetve a foghiány helyére fogimplantátum beültetésére.

Ahhoz, hogy még időben felfedezésre és kezelésre kerüljenek az esetleges fogbetegségek, 3 havonta, félévente vagy évente ismételt kontroll vizsgálatokon való részvétel ajánlott.

Miből áll egy állapotfelmérés?

Bejelentkezés után panoráma röntgent készítünk, fogászati szájüregi szűrővizsgálattal egybekötött állapotfelmérést végzünk, és kezelési tervet adunk pácienseinknek. Fogszakorvosok és specialisták várják pácienseinket, legyen szó a gyökérkezelés, fogpótlás, fogszabályozás és szájsebészet bármely területéről.

Miért fontos a rendszeres fogászati ellenőrzés?

A későn felfedezett, előre haladott állapotban lévő betegségek kezelése komplikáltabb és hosszadalmasabb, mint az időben felfedezett esetek esetében. Egy kezeletlen fogbetegség súlyos szövődményekkel és akár maradandó károsodással is járhat.

Mik az implantátumok?

Az implantátumok bioanyagokból készült, szövetbarát műgyökerek, amelyeket műtéti úton az állcsontokba helyeznek azzal a céllal, hogy fogpótlást lehessen rájuk építeni. Titánból készülnek, amely alkalmas az emberi szervezetbe való beültetésre, nem korrodálodik, alacsony a fajsúlya és nem toxikus. Alakjuk csavar, henger vagy penge formájúak. Méretük kicsi: 3-6 mm átmérőjűek és 8-16 mm hosszúak.

 
 
Referencia

Hatalmas élményben volt részünk😃, csak biztatni tudok mindenkit a jövőben, hogy pályázzanak😉! Köszönjük a lehetőséget❤️🙏😉!! A program másnapján... a gyerekek lerajzolták élményeiket.

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Digitális Panoráma Röntgen Ár3000 Ft
Digitális Panoráma Röntgen Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Konzultáció Ár3000 Ft
Konzultáció Ár0 Ft
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa
 
 

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Eseteink

Eseteink

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...