Kapcsolat

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

Az online bejelentkező adatlap elküldése után, a megadott telefonszámon vagy e-mail címen megkeressünk Önt időpont egyeztetés céljából.

Hívjon fel bennünket: 06-62-239932

 

Címünk: 6800 Hódmezővásárhely, Petőfi út 30

 Mi történik az elő állapotfelmérésen?

Az első állapotfelmérés időpontja előtt, kérjük, érkezzen legalább 10 perccel korábban. Egy általános és egészségi állapotot érintő kérdőívet szükséges kitöltenie. Digitális panoráma röntgent készítünk, majd fogorvosa megvizsgálja fogai, fogínye, állkapocs ízülete, harapása stb. állapotát. Megbeszélik, hogy milyen kezelésekre lenne szükség, elemzik a röntgen felvételeket. Az állapotfelmérés végén a legtöbb esetben kezelési terv készül. Bonyolultabb esetekben, mikor szak-konzultációra van szükség, a kezelési tervet néhány nappal később, e-mailen juttatjuk el az Ön számára.

Ha fáj a fogam…?

Rendelőnkben minden fogorvos előjegyzési naptár alapján fogadja a pácienseket. A legtöbb esetben aznap, vagy néhány napon belül tudunk időpontot biztosítani pácienseinknek. Amennyiben sürgős beavatkozásra van szükség, úgy igyekszünk mielőbb megfelelő időpontot találni az Ön számára!

 
 
Referencia

Hatalmas élményben volt részünk😃, csak biztatni tudok mindenkit a jövőben, hogy pályázzanak😉! Köszönjük a lehetőséget❤️🙏😉!! A program másnapján... a gyerekek lerajzolták élményeiket.

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Digitális Panoráma Röntgen Ár3000 Ft
Digitális Panoráma Röntgen Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Konzultáció Ár3000 Ft
Konzultáció Ár0 Ft
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa
 

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Eseteink

Eseteink

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...

 
 

 
 
Konzultációs csomag (kezelés esetén visszatérítéssel)
  • Digitális Panoráma röntgen 3000ft
  • Állapotfelmérés
  • Konzultáció 3000ft
  • Kezelési terv
Tovább