Konzultáció

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

Bejelentkezés után az első alkalommal, panoráma röntgent készítünk, fogászati szájüregi szűrővizsgálattal egybekötött állapotfelmérést végzünk, és kezelési tervet adunk pácienseinknek. Ennek ára 6000 Ft, melyet kezelés esetén visszatérítünk. Fogszakorvosok és specialisták várják pácienseinket, legyen szó a gyökérkezelés, fogpótlás és szájsebészet bármely területéről.

Időpontot a 62-239 932 telefonszámon kérhet
Címünk: 6800 Hódmezővásárhely, Petőfi út 30.

 

Miből áll egy állapotfelmérés?

  • Panoráma röntgen készítése: a pontos diagnosztikát szolgálja a panoráma röntgen berendezés. Ennek segítségével egyetlen felvételen valamennyi fog, az őket körülvevő csont, az állkapocsízület, az arcüreg is láthatóvá válik. Ezzel a diagnosztikai módszerrel, a rendelőben végzett szájvizsgálat során esetlegesen rejtve maradt elváltozások, panaszt nem okozó krónikus gyulladások (fogászati gócok) is felfedhetővé válnak.
  • Fogorvos megvizsgálja a fogakat, a csont és az íny állapotát.
  • Konzultáció során az orvos tájékoztatja a pácienst az esetleges problémákról és azok megoldásáról.
  • Kezelési tervet készítünk, melyet árakkal együtt a pácienseink kézhez kapnak.

Miért fontos a rendszeres fogászati ellenőrzés?

A későn felfedezett, előre haladott állapotban lévő betegségek kezelése komplikáltabb és hosszadalmasabb, mint az időben felfedezett esetek esetében. Egy kezeletlen fogbetegség súlyos szövődményekkel és akár maradandó károsodással is járhat.

Milyen veszélyekkel jár, ha nem járunk rendszeres ellenőrzésre?

Egy kisebb fogszuvasodás az idő múlásával akár a fog elhalásához is vezethet, mely egy már vissza nem fordítható állapot, kezelése pedig jóval komplexebb eljárásokat igényel, mint a szuvas fogé. Szükség lehet a fog megmentése érdekében gyökérkezelésre, az elhalt területek különböző fogbetétekkel való pótlására – inlay betétek, onlay betétek -, illetve a foghiány helyére fogimplantátum beültetésére.

Ahhoz, hogy még időben felfedezésre és kezelésre kerüljenek az esetleges fogbetegségek, 3 havonta, félévente vagy évente ismételt kontroll vizsgálatokon való részvétel ajánlott.

 

 
 
Referencia

Hatalmas élményben volt részünk😃, csak biztatni tudok mindenkit a jövőben, hogy pályázzanak😉! Köszönjük a lehetőséget❤️🙏😉!! A program másnapján... a gyerekek lerajzolták élményeiket.

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Digitális Panoráma Röntgen Ár3000 Ft
Digitális Panoráma Röntgen Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Konzultáció Ár3000 Ft
Konzultáció Ár0 Ft
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa
 

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Eseteink

Eseteink

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...