Fogbeültetés

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

Fogbeültetés Implantátum

A fogatlanság megnehezíti a táplálkozást, nem tudunk jól rágni, így az egész szervezet károsodik. Az állcsontokban és az állkapocsízületekben kedvezőtlen elváltozások, leépülési folyamatok indulnak el: az állcsontok magassága csökken, az arc összeesik, a ráncok elmélyülnek. Ezen problémák megoldására ajánljuk a fogbeültetést.

Csontépítés

Az implantátum beültetéséhez szükség van megfelelő vastagságú csontszövetre, melybe a műgyökér beépülhet. Ennek hiányában korábban az implantációt nem tudták elvégezni. Azonban ma már olyan korszerű csontpótló anyagok és eljárások állnak rendelkezésre, melyekkel maga az állkapocscsont is “újraépíthető”. Csontpótlás szintetikus anyaggal

Lehetőségek

A vizsgálattól és a tervezéstől kezdve a fogpótlás behelyezéséig, az egész eljárás a fogorvosi rendelőben folyik. Az első kivizsgálás során panoráma-röntgen és CT alapján elkészül a digitális kezelési-terv. A páciens állapotától függően a következő lehetőségek léteznek:

Fájdalom nélkül

A megkönnyebbültség érzése, és a feszültség elmúlása egy könnyed transzállapotot idéz elő, mely alatt a páciens tudatánál van és képes az orvosával kommunikálni, kérdésekre válaszolni, öblíteni.

 
 
 

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Videó galéria

Videó galéria

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...

 
Aktuelle Angebote
Fogkőeltávolítás Fogbeültetés Korona Fogfehérítés
 
 
 
Konzultációs csomag (kezelés esetén visszatérítéssel)
  • Digitális Panoráma röntgen 3000ft
  • Állapotfelmérés
  • Konzultáció 3000ft
  • Kezelési terv
Tovább