CAD/CAM

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

A CAM egység tulajdonképpen egy számítógép által vezérelt “marógép”, amely megfelelő anyagból kifaragja a szoftver segítségével megtervezett koronát, hídtagot. Ennek a korszerű technológiának köszönhetően a fogpótlások pontosabbak, mint valaha, ezáltal tartósabbak is.

Ez a 21. századi technológia komputer-vezérelt tervezést jelent. CAD (Computer Aided Design – Computer Segítségével Tervezett) – a rendszer softver része. A program a számítógép monitorján megjeleníti a szenzorokkal letapogatott gipszmintát, digitális mintát készít, amelyre a felépítmény (borítókorona, híd) virtuálisan tervezhető. Ezen a digitális mintán tervezhető meg a programmal a korona. Ezzel a módszerrel tökéletes restauráció és illeszkedés tervezhető meg.

CAM (Computer Aided Manufacturing – Computer Segítségével Elkészített) – a rendszer “kivitelező” része. A CAM egység tulajdonképpen egy számítógép által vezérelt “marógép”, amely megfelelő anyagból kifaragja a szoftver segítségével megtervezett koronát, hídtagot.

A fogtechnikai laboratóriumban a fogtechnikus az így elkészült vázat, azzal kompatibilis kerámiával leplezi, az Ön egyéni esztétikai, biomechanikai és higiénés követelményeinek megfelelően. Tökéletesen esztétikus, a természetes fogak színét, alakját hűen tükröző korona készül.

Ennek a korszerű technológiának köszönhetően a fogpótlások pontosabbak, mint valaha, ezáltal tartósabbak is.

 

 
 
Referencia

Hatalmas élményben volt részünk😃, csak biztatni tudok mindenkit a jövőben, hogy pályázzanak😉! Köszönjük a lehetőséget❤️🙏😉!! A program másnapján... a gyerekek lerajzolták élményeiket.

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Eseteink

Eseteink

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...

 
Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Digitális Panoráma Röntgen Ár3000 Ft
Digitális Panoráma Röntgen Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Konzultáció Ár3000 Ft
Konzultáció Ár0 Ft
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa