Korona Híd

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

Élethű, természetes hatású esztétikus koronák és hidak.

korona1

A fémkerámia korona a fogászatban jelenleg legáltalánosabban használt fogpótlás.A fémkerámia korona jól bevált, gyakran választott korona típus. A fémkerámia korona elnevezés, annak felépítésére utal: a korona magját fémváz alkotja, erre kerül rétegenként a természethű porcelánleplezés. A leplező kerámiaanyag színe egy fogszín-kulcs segítségével kerül kiválasztásra, így képes teljes mértékben igazodni a páciens eredeti fogainak színéhez.

A fémötvözet allergiamentes összetevőket tartalmaz, a váz kiöntése után rétegenként felviszik a kerámiát és kiégetik. A mai használt vállas csiszolás lényege az, hogy a fog nyaki területén egy finom vállat képez ki a fogon a fogorvos, mégpedig azért, hogy az elkészülő korona széle, erre a vállra feküdjön rá, ezáltal az elkészült korona széle nem fogja irritálni az ínyt, nem hoz létre következményes ínygyulladást.

A régebben használt csiszolási mód miatt a  tisztíthatatlanná volt a korona, ez okozta, hogy évek múltán, ez az állandóan irritációnak kitett ínyszél visszahúzódott, és megjelent a szürke szegély a fog nyakánál. Ez ma már a múlté!!


 

Gyakran a páciensekkel folytatott beszélgetésekből derül ki, hogy azért halogatták a fogaik rendbetételét, mert attól tartottak, hogy a kezelés időtartama alatt hosszabb ideig fog nélkül maradnak. Klinikánkon minden páciens számára készítünk műanyag ideiglenes koronát vagy hidat, hogy a páciens egyetlen napra se legyen elzárva a külvilágtól. Ezek az ideiglenes pótlások, funkciójukban nem  teljes értékű felépítmények, átmeneti megoldást nyújtanak azokra a napokra, amíg a végleges fogpótlás elkészülnek.

 

 

 

 
 
Referencia

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

Én és a feleségem csak csupa jó dolgokat tudok mondani önökről és a csapatról. Kívánok további sok sikert a munkához! Tisztelt Borbáth Csapat

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Videó galéria

Videó galéria

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...

 
Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa
 
 

Aktuelle Angebote
Fogkőeltávolítás Fogbeültetés Korona Fogfehérítés