Fogkőeltávolítás

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

Depurálás – ultrahangos fogkőeltávolítás

FOGKŐ MENTES HETEK: Csomag és páros kedvezménnyel!

Foglalj időpontot egy professzionális fogtisztításra, ahol a fogkő eltávolítás és instruálás mellé ajándék digitális panoráma röntgent és egy szákápolási csomagot adunk.
AKCIÓS CSOMAG:
17.000ft helyett csak 10.000ft!

Duplázd be az akciós csomagot a páros kedvezménnyel!
Ha párban jelentkeztek be, a fogkő eltávolítást féláron kapod: 17.000ft helyett 8500ft.
(ajándékcsomaggal, digitális panoráma röntgennel)

Időpont foglalás: 06-62-239-932 telefonszámon, vagy a jobb oldalon található kék online bejelentkező adatlap kitöltése után, a megadott telefonszámon vagy e-mail címen megkeressünk Önt időpont egyeztetés céljából. 👉👉👉 

 

Fogkő-eltávolítás teljesen fájdalom mentesen, mely azonnal láthatóan varázsolja ragyogóvá a fogsorod! 😊 A baktériumok melegágya lehet a fogkő, és hosszútávon akár foghulláshoz vezethet. Foglalj időpontot egy fogkőeltávolításra, hogy megelőzd a gyulladást vagy a szuvasodás folyamatát!
Keress minket a 06 62 239 932-es telefonszámon vagy ezen a kék formon keresztül 👉

Ha fogainkról nem távolítjuk el rendszeresen a lepedéket, idővel nyálból származó mészkristályok rakódnak le benne, és kialakul a fogkő. A fogkő erősen tapad a foghoz, eltávolítása egyszerű fogmosással nem megvalósítható, csak szakember (fogorvos vagy dentálhigiénikus) tudja megfelelően eltávolítani.

Jelentkezzen be most fogkő eltávolításra vagy fogfehérítésre, dental higiénikusunk személyre szabott CURAPROX CURASEPT termékajánlatot állít Önnek össze.

A tökéletes szájhigiénia elképzelhetetlen a fogak rendszeres és alapos tisztítása nélkül. A kiváló svájci Curaprox tisztítóeszközök minden igényt kielégítenek.

Csak az egészséges fogíny tartja szilárdan a fogakat. Az egészséges fogíny rózsaszín, feszes, nem duzzadt, nem vérzik. A fogkő az ínyt irritálva gyulladást, a későbbiekben pedig fogágybetegséget, csontpusztulást, a fogak kilazulását, majd elvesztését is okozhatja. Mindezek mellett esztétikailag is csúnya, kellemetlen szájszag okozója lehet.

Szeretnénk segítséget nyújtani Önnek is abban, hogy fogínye egészségét akár élethosszig megőrizze! Ehhez félévente csupán fél órát szükséges szájhigiéniai kezelésre fordítania! Rendelőnkben leggyakrabban egy ultrahangos depurátorral történik a fogkő eltávolítása. Nagy előnye, hogy az ultrahangos készülék a fogzománcot nem károsítja, a művelet elvégzése fájdalommentes a páciens számára.

Curaprox – A tökéletes szájápolás világa

Ahhoz, hogy fogainkat egy életen át megtartsuk, nagyon fontos a megelőzés, a lepedék eltávolítása és a bakteriális plakk újbóli kialakulásának megakadályozása.

A megelőzés első és legfontosabb pillére a mechanikai tisztítás, amely magában foglalja a fogmosást és a fogközök tisztítását. Az ínygyulladás, a fogágy-gyulladás és a fogszuvasodás kizárólag akkor előzhető meg, ha rendszeresen és megfelelően tisztítjuk fogaink felszínét.

A jó tisztító eszköz 3 fontos kritériumnak felel meg:

   – Hatékonyan tisztít
   – Nem okoz sérülést
   – Egyszerű a használata

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő Curaprox szájápolási eszközök fejlesztésekor ezek az alapelvek játszották és játszák ma is a legfontosabb szerepet. A Curaprox több évtizede elkötelezte magát a magas szintű szájhigiénia mellett.

Fogkefe – minél puhább, annál jobb.

A rendszeres és alapos fogmosás elengedhetetlen az egészséges szájhigiénia fenntartásához. A fogmosásra is igaz, hogy ahányfélék vagyunk, annyifélék a fogaink és az ínyünk. Minél sűrűbb csomózású egy fogkefe, annál hatékonyabban tisztít egyetlen mozdulattal.

A kicsi, tömör fejjel rendelkező CURAPROX Sensitive fogkefék alaposabban és gyengédebben tisztítanak, mint a hagyományos fogkefék. A CURAPROX CS fogkefék használata után a nyelvével azonnal érezni fogja a különbséget: fogait simábbnak és tisztábbnak érzi majd, és láthatóan visszatér a fogak eredeti fehérsége

Fogköztisztító kefe – gyengéd mégis hatékony.

A rendszeres és alapos fogmosáson kívül nagyon fontos a fogak közötti területek tisztítása is. A fogak közötti résekben elszaporodó plakk hosszú ideig észrevétlenül fejtheti ki károsító hatását, ínygyulladást, fogszuvasodást okozva.

“Black is white”

A svájci Curaprox termékcsalád legújabb tagja egy fehérítő hatású fogkrém. A fogak egészségének megőrzése érdekében az elszíneződéseket aktív szén távolítja el, kémiai fehérítés vagy a fogzománc koptatása helyett. A fogkrém az aktív szénnek köszönheti a színét és nevét is: “Black is white

Mi késztethet egy, az egészséges szájhigiénia iránt elkötelezett márkát arra, hogy fehérítő hatású fogkrémet készítsen? A svájci Curaprox az aktív szenet választotta hatóanyagként ehhez a gyengéd fehérítő hatású fogkréméhez. Ez a fekete összetevő az, amiről a termék a nevét kapta: “Black Is White”, vagyis Fekete az új Fehér. Az aktív szén anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy koptatná a fogzománcot és semmilyen kémiai fehérítő anyagot nem tartalmaz. Ehelyett, magába szívja az elszíneződést okozó részecskéket, és finoman eltünteti azokat. Különösen a tea, kávé, nikotin és vörösbor okozta elszíneződéseket.

 
 
Referencia

Hatalmas élményben volt részünk😃, csak biztatni tudok mindenkit a jövőben, hogy pályázzanak😉! Köszönjük a lehetőséget❤️🙏😉!! A program másnapján... a gyerekek lerajzolták élményeiket.

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Eseteink

Eseteink

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...

 
Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa