Fájdalom nélkül

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

Tűmentes érzéstelenítéstől (szedáció)- kéjgázas bódításig, helyi érzéstelenítéstől az altatásig.

Nagyon gyakran azért nem mennek el az emberek fogorvoshoz, mert egy kellemetlen emlék, vagy csak maga a tudat, hogy a szájába benyúljanak idegen eszközökkel, elveszi a bátorságukat, és ez sajnos a későbbiek során megbosszulja magát.

Fontos fogaink rendben tartása, hisz a romló fogak már önmagukban is számos megbetegedés forrásai lehetnek, nem beszélve az elégtelen rágás okozta emésztőszervi problémákról.

A mai modern világban már egyáltalán nem szükséges a fogorvostól féljünk, mert az egyre modernebb technológiák, érzéstelenítő szerek jó eséllyel megfelelőek a kellemetlenségek elkerülésére.

TŰMENTES ÉRZÉSTELENÍTÉS:

Már a tű vagy a szuri hallatán is kiráz a hideg? Ne félj! A Borbáth Fogászaton a TŰMENTES ÉRZÉSTELENÍTÉST is választhatod, akár már 4000 forinttól. Ne halogasd tovább a fogászati beavatkozást, foglalj időpontot most, akár üzenetben❗️
Itt fájdalom nem, csakis a mosoly lakik!

Szedáció- Kéjgázas bódítás

Elsősorban szorongó pácienseknek ajánlott, hisz a kéjgáz fájdalomcsillapító hatása mellett a félelem oldását is előidézi. Az USA-ban és több más országban, így Angliában, Ausztriában és a Skandináv országokban a fogorvosok több mint 50%-a rutinszerűen használ kéjgázt a kezelések során.

Egy kis orrmaszkon keresztül belélegzett kismennyiségű kéjgáznak is jelentős hatása van a páciensre. A megkönnyebbültség érzése, és a feszültség elmúlása egy könnyed transzállapotot idéz elő, mely alatt a páciens tudatánál van és képes az orvosával kommunikálni, kérdésekre válaszolni, öblíteni. stb. A nyelési reflexei is megmaradnak, tehát nem nyelhet félre, és az ehhez hasonló hiedelmektol sem kell tartania. Mellékhatás nem lép fel a kezelést követően. A félelmet és a szorongást biztonságérzet váltja fel, ami egy fejhallgatón hallgatható relaxációs zenével még tovább fokozható. Ezt az állapotot kéjhypnózisnak nevezik. A félelemmel egy időben a fájdalom is eltűnik, így a nyugtatót tartalmazó injekció már nem lehet probléma a páciensnek.

Altatás

Mikor lehet szükség altatásban végzett fogászati kezelésre?

 • Kellemetlen gyermekkori emlékek miatt fennmaradó, az átlagostól erősebb félelem a fogorvostól.
 • Erősen elhanyagolt fogazat rendbetétele, azaz, ha egy alkalommal akarja valaki bepótolni a hosszú évek óta elmaradt fogászati kezeléseket.
 • Erős hányinger miatt a kezeléseket másképpen el nem tűrő személy esetében
 • Ha valaki képtelen elviselni a fúró hangját vagy a rezonálását
 • Egyre gyakoribb, hogy üzletemberek egyszerűen időhiány miatt akarják kihasználni az íly módon egyszeri kezelések lehetőségét.

1. Előkészületek az altatásos fogászati kezeléshez

 • Az altatásos fogászati kezelést mindenképpen megelőzi egy belgyógyászati kivizsgálás és labor ellenőrzés. Ez mindenkor éhgyomorra történik. Az ilyen speciális beavatkozásokat végző magánklinikák általában rendelkeznek olyan háttérrel, hogy ezeket a szükséges vizsgálatokat helyben megoldják.
 • Az altatás előtt legalább hat órával már nem szabad enni és inni, megakadályozva így az esetleges félrenyeléseket, aspirációt.
 • A szokásos gyógyszereket be kell venni.
 • Tilos aznap dohányozni!
 • Érdemes, könnyű, kényelmes ruhában jönni.

2. Altatásos fogászati kezelést kizáró okok

 • Súlyos szív és érrendszeri betegségek
 • Enzim betegségek (amely miatt az altatószerek lebontása okoz problémákat.)
 • Asztmatikus betegségek
 • Mindezeknél a betegségeknél is természetesen lehetséges az illetők altatása, de intenzív osztály színtű hátteret szükséges biztosítani.

3. Az altatásos fogászati kezelés kockázatai

 • Köztudottan minden altatásos beavatkozásnak veszélye van. Fogászati altatásnál talán azért nem lépett fel eddig még sosem komplikáció, mert a páciensek nem komoly betegségben szenvedő, elesett emberek, hanem “csak” fogbetegek. Mindenesetre érdemes az összes fogászati problémát a fentiek miatt egy ülésben elvégezni, minimálisra csökkentve így a veszély faktorokat.
 • Általában szerencsés, ha maximum másfél óra alatt sikerül túljutni a beavatkozáson, mert ekkor még kellemesnek mondható az ébredés.

 

 

 

 
 
Referencia

Hatalmas élményben volt részünk😃, csak biztatni tudok mindenkit a jövőben, hogy pályázzanak😉! Köszönjük a lehetőséget❤️🙏😉!! A program másnapján... a gyerekek lerajzolták élményeiket.

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Eseteink

Eseteink

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...

 
Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa
 
 

 
 
Konzultációs csomag (kezelés esetén visszatérítéssel)
 • Digitális Panoráma röntgen 3000ft
 • Állapotfelmérés
 • Konzultáció 3000ft
 • Kezelési terv
Tovább