Fájdalom nélkül

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

A megkönnyebbültség érzése, és a feszültség elmúlása egy könnyed transzállapotot idéz elő, mely alatt a páciens tudatánál van és képes az orvosával kommunikálni, kérdésekre válaszolni, öblíteni.

Egy kis orrmaszkon keresztül belélegzett kis mennyiségű kéjgáznak is jelentős hatása van a páciensre.  stb. A félelemmel egy időben a fájdalom is eltűnik, így a nyugtatót tartalmazó injekció már nem lehet probléma a páciensnek.

no images were found

Egy régi módszer reneszánszát éli. Kéjgázzal ugyanis a 19. század óta végeznek bódítást az orvostudomány különböző területein. Nincs ez másképp a fogászattal sem. Elsősorban szorongó pácienseknek ajánlott, hisz a kéjgáz fájdalomcsillapító hatása mellett a félelem oldását is előidézi. Az USA-ban és több más országban, így Angilában, Ausztriában és a Skandináv országokban a fogorvosok több mint 50%-a rutinszerűen használ kéjgázt a kezelések során.

Hogyan hat a kéjgáz?

A nyelési reflexei is megmaradnak, tehát nem nyelhet félre, és az ehhez hasonló hiedelmektól sem kell tartania. Mellékhatás nem lép fel a kezelést követően. A félelmet és a szorongást biztonságérzet váltja fel, ami egy fejhallgatón hallgatható relaxációs zenével még tovább fokozható. Ezt az állapotot kéjhypnózisnak nevezik. A félelemmel egyidőben a fájdalom is eltűnik, így a nyugtatót tartalmazó injekció már nem lehet probléma a páciensnek.

 

 
 
Referencia

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

Én és a feleségem csak csupa jó dolgokat tudok mondani önökről és a csapatról. Kívánok további sok sikert a munkához! Tisztelt Borbáth Csapat

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Videó galéria

Videó galéria

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...

 
Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa
 
 

Aktuelle Angebote
Fogkőeltávolítás Fogbeültetés Korona Fogfehérítés
 
 
 
Konzultációs csomag (kezelés esetén visszatérítéssel)
  • Digitális Panoráma röntgen 3000ft
  • Állapotfelmérés
  • Konzultáció 3000ft
  • Kezelési terv
Tovább