Fogfehérítés

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

Rendelői, orvosi fogfehérítés, 60 perc időtartam, 75.000 Ft

Fogfehérítés lépésről lépésre

Az állapotfelmérés és a fogkőeltávolítás után következhet a fehérítés!

A megfelelő ínyvédelem után kerül fel a fogakra a fogfehérítő anyag, amely a speciális hullámhosszú kék fénnyel megvilágítva fejti ki hatását.

A rendelői orvosi fogfehérítés rutinszerűen alkalmazott fogászati eljárás. Pontosan betartott protokoll mellett, amely elsősorban megfelelő ínyvédelmet jelent, nem kell tartani mellékhatásoktól. Maga a fogfehérítés lényegi része nem tart többet 30 percnél, az előkészítő fázisokkal együtt azonban egy órát kell a kezelésre szánni.

Szájhigiéniai kezelés a fogíny védelmében és a kedvezőbb eredményért

A szájhigiéniai kezelés egyszerre gyógyítja az ínyt és távolítja el a felszíni felrakódásokat, fogköveket. A rendelői, fogorvosi vagy otthoni fogfehérítés előtt tehát a legtöbb esetben megelőző dental higiéniai kezelés javasolt. A rendelői orvosi vagy otthoni fogfehérítés előtt mindig szükséges fogorvosi állapotfelmérés. Állapotfelméréskor az orvos mindig megvizsgálja az íny állapotát, az elszíneződések típusát, így tud javaslatot tenni arra, hogy szükség van e megelőző szájhigiéniai kezelésre, vagy minden rendben, jöhet a fogfehérítés.

Hatékony fehérítés a ragyogóan fehér mosolyért

A hatékony, peroxid tartalmú lámpás fogfehérítést fogorvos végzi. Kétévente ismételhető eljárás, mely otthoni kezeléssel kiegészítve még látványosabb eredményekre képes. Az orvosi fehérítés során a fogíny védelmére szükség van, ezért fogászatban járatlan személyzet nem végezheti. A rendelői fogfehérítést elsősorban komplex fogászati beavatkozások előtt javasoljuk, így a fogpótlások, tömések színe az új fogszínhez igazítható.


Fogszuvasodás esetén nincs fogfehérítés

A fogíny vizsgálata mellett, hogy a fogakat is alaposan meg kell vizsgálni, amúgy is, de a fogfehérítés szempontjából is. Szuvas fogat nem lehet fehéríteni. A fogfehérítő anyag a szuvas fogba befolyhat, ott károsodásokat, fájdalmat okozhat. Tehát fogfehérítés előtt fogtömésre van szükség, ha a fogorvos lyukas fogat talál.

A hagyományos fehérítő eljárás során a fogívre készített pontos sablonba hidrogén-peroxid tartalmú fogfehérítő anyag kerül.

Elszíneződés okai:

  • különböző ételekkel, italokkal bevitt színezőanyagok, melyek beivódnak hosszútávon a zománc mélyebb rétegeibe is. Pl: kávé, tea
  • dohányzás
  • gyökérkezelt fog
  • fogak fejlődése idején bevitt bizonyos típusú gyógyszerfélesége (pl: tetran, doxyeyelin, túl sok dentocat, fluor)

Minden típusú fehérítő eljárást megelőz egy alapos fogkő-eltávolítás, polírozás, illetve a lyukas fogak betömése. A mesterséges fogművek nem fehéríthetők. Lehetőség van azonban a fogművek későbbi cseréjére, így nem lesz árnyalateltérés.

 
 
Referencia

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

Én és a feleségem csak csupa jó dolgokat tudok mondani önökről és a csapatról. Kívánok további sok sikert a munkához! Tisztelt Borbáth Csapat

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Videó galéria

Videó galéria

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...

 
Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa
 
 

Aktuelle Angebote
Fogkőeltávolítás Fogbeültetés Korona Fogfehérítés