Fogfehérítés

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

Rendelői fogfehérítés a ragyogó, hófehér fogakért. Ne maradjon le a CSILLOGÓ CSÜTÖRTÖK AKCIÓNKról!

Minden csütörtökön kihagyhatatlan akció FOGFEHÉRÍTÉSRE ❗️

Nálunk minden csütörtök Csillogó Csütörtök, ami azt jelenti, hogyha arra a napra kérsz időpontot, akkor 50.000 forint a fogfehérítés, mellé ingyenes fogkőeltávolítást, vagy fluoridos fogzománc erősítő kezelést adunk! Ezt az ajánlatot kár lenne kihagynod! Foglalj időpontot még ma, nehogy lemaradj a szabad helyekről! 🙏 Keress minket üzenetben, vagy a 06 62 239 932-es telefonszámon! 😊

Fogfehérítés elő- és utókezeléssel, a tartós és ragyogó mosolyért

Elszíneződés okai lehetnek:

  • különböző ételekkel, italokkal bevitt színezőanyagok, melyek beivódnak hosszútávon a zománc mélyebb rétegeibe is. Pl: kávé, tea
  • dohányzás
  • gyökérkezelt fog
  • fogak fejlődése idején bevitt bizonyos típusú gyógyszerfélesége (pl: tetran, doxyeyelin, túl sok dentocat, fluor)

Minden típusú fehérítő eljárást megelőz egy alapos fogkő-eltávolítás, polírozás, illetve a lyukas fogak betömése. A mesterséges fogművek nem fehéríthetők. Lehetőség van azonban a fogművek későbbi cseréjére, így nem lesz árnyalateltérés.

Az állapotfelmérés és a fogkőeltávolítás után következhet a fehérítés!

A megfelelő ínyvédelem után kerül fel a fogakra a fogfehérítő anyag, amely a speciális hullámhosszú kék fénnyel megvilágítva fejti ki hatását. A rendelői orvosi fogfehérítés rutinszerűen alkalmazott fogászati eljárás. Pontosan betartott protokoll mellett, amely elsősorban megfelelő ínyvédelmet jelent, nem kell tartani mellékhatásoktól. Maga a fogfehérítés lényegi része nem tart többet 120 percnél, az előkészítő fázisokkal együtt azonban másfél órát kell a kezelésre szánni.

 Hatékony fehérítés a ragyogóan fehér mosolyért

A hatékony, peroxid tartalmú lámpás fogfehérítést kétévente ismételhető eljárás, mely otthoni kezeléssel kiegészítve még látványosabb eredményekre képes. Az orvosi fehérítés során a fogíny védelmére szükség van, ezért fogászatban járatlan személyzet nem végezheti. A rendelői fogfehérítést elsősorban komplex fogászati beavatkozások előtt javasoljuk, így a fogpótlások, tömések színe az új fogszínhez igazítható.

 
Fehérítés előtt:

Szájhigiéniai kezelés a fogíny védelmében és a kedvezőbb eredményért

A szájhigiéniai kezelés egyszerre gyógyítja az ínyt és távolítja el a felszíni felrakódásokat, fogköveket. A rendelői, fogorvosi fogfehérítés előtt tehát a legtöbb esetben megelőző dental higiéniai kezelés javasolt. A fogfehérítés előtt mindig szükséges fogorvosi állapotfelmérés. Állapotfelméréskor az orvos mindig megvizsgálja az íny állapotát, az elszíneződések típusát, így tud javaslatot tenni arra, hogy szükség van e megelőző szájhigiéniai kezelésre, vagy minden rendben, jöhet a fogfehérítés.

Fehérítés után:

Dention – Fluoridos kezelés

Fehérítés után ajánlott kezelés, mert a kezelés következtében kialakult fognyaki érzékenységet megszünteti, lenyugtatja az ínyt. Fluoridos kezelés hatásos még a fogínysorvadás következtében szabaddá vált fognyaki felszínek érzékenységének megszüntetésére, fogszuvasodás megelőzésére, érzékeny rágófelületek, szabaddá vált dentin kezelésére.

 

Fogszuvasodás esetén nincs fogfehérítés

A fogíny vizsgálata mellett, hogy a fogakat is alaposan meg kell vizsgálni, amúgy is, de a fogfehérítés szempontjából is. Szuvas fogat nem lehet fehéríteni. A fogfehérítő anyag a szuvas fogba befolyhat, ott károsodásokat, fájdalmat okozhat. Tehát fogfehérítés előtt fogtömésre van szükség, ha a fogorvos lyukas fogat talál.

 
 
Referencia

Hatalmas élményben volt részünk😃, csak biztatni tudok mindenkit a jövőben, hogy pályázzanak😉! Köszönjük a lehetőséget❤️🙏😉!! A program másnapján... a gyerekek lerajzolták élményeiket.

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Eseteink

Eseteink

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...

 
Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa