Lehetőségek

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

A vizsgálattól és a tervezéstől kezdve a fogpótlás behelyezéséig, az egész eljárás a fogorvosi rendelőben folyik. Az első kivizsgálás során panoráma-röntgen és CT alapján elkészül a digitális kezelési-terv. A páciens állapotától függően a következő lehetőségek léteznek:

1. Szóló foghiány pótlása:

egy fog pótlásához nem kell lecsiszolnunk két szomszédos egészséges fogat hídpótláshoz, ha egy implantátumot beültetünk, majd erre egy koronát ragasztunk.

 


 

2.Több hiányzó fog pótlása

Az ábrán látható esetben hátsó pillérfog hiányában nem tudunk rögzített pótlást készíteni (híd). Minimálisan két darab implantátum beültetésével már elvégezhető a (rögzített) hídpótlás elkészítése.

 


3. Teljes foghiány esetén:

ALL ON 4, ALL ON 6

All on four technológiát a teljes fogatlanság minél allon4egyszerűbb implantációs rehabilitációja végett alkották meg. Az alsó és/vagy a felső állcsontban speciális sebészi technikával beültetett (4-4 db) implantátumok képesek hosszú távon a rájuk nehezedő teher elviselésére.
A beavatkozás során a behelyezett, állcsontonkénti négy implantátumra egy ideiglenes pótlás kerül. All-on-4 technikával beültetett implantátumokra, kb. 3 hónap gyógyulást követően, fix csavarozott hídpótlást készítünk az anatómiai szituációnak megfelelően.screw _etained_bridge

Csavaros rögzítésű hidak

Teljesen fogatlan állcsontban, ha a csontállomány lehetővé teszi több implantátum beültetését, fix fogpótlás készíthető.

A csavarozott fogpótlások, ahogy a neve is mutatja, átmenő csavarral rögzülnek az implantátumhoz. Ezt az innovatív és korszerű pótlásféleséget csak a fogorvos tudja eltávolítani. A csavaros rögzítésű hidat és az implantátumok környezetét félévente/évente professzionálisan áttisztítják. A csavarospótlásokhoz tartoznak a csavaros koronák, hidak és hídprotézisek. A hídprotézisek vegyítik a kivehető és rögzített pótlások előnyeit: pótolják a sorvadt csontot, ínyt, esztétikailag kielégítő módon.

Overdenture:

Teljes foghiány esetén: ha a páciensnek egy foga sincs, csak teljes kivehető fogpótlás készíthető. Ebben az esetben két lehetőségünk van: 4-6 implantátumot ültetünk be, és ezek fogják rögzíteni a kivehető fogsort. Ez az eljárás hatalmas életminőség-javulást hoz a páciens számára, hiszen így a fogsora nagyon stabil lesz, úgy a rágásban, mind a beszédben kiválóan tudja használni.

 

 


 
 
Referencia

Hatalmas élményben volt részünk😃, csak biztatni tudok mindenkit a jövőben, hogy pályázzanak😉! Köszönjük a lehetőséget❤️🙏😉!! A program másnapján... a gyerekek lerajzolták élményeiket.

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Eseteink

Eseteink

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...

 
Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa