Támogatás

Visszahívást kérek Referencia Virtuális séta
 

„Gyakornoki program a Dr. Ten Kft-nél”

A projekt alapadatai:

 • Projekt azonosító:GINOP-5.2.4-16-2018-03518
 • Igényelt támogatás:19 313752Ft
 • Támogatás mértéke:100%
 • A projekt költségvetése:19 313 752 Ft
 • Projekt tervezett befejezése:2020.06.02

 

A projekt bemutatása:

Vállalkozásunk a Dr. Ten Kft., Dr. Borbáth Csaba ügyvezető által elnevezett és üzemeltetett Mosoly Központhoz tartozik. Dr.Borbáth Csaba több mint 20 évvel ezelőtt alapította a Dr.Borbáth Mosoly Központot.

Alapvető célkitűzésünk a fogászat egy új dimenziójának megnyitása, ahol a szaktudás, a tapasztalat, a modern technológia, a kedvesség és az elegancia találkozik.

A kimagasló szaktudás és a világszínvonalú technológia felszereltség révén pácienseink köre egyre bővül, amelynek köszönhetően további szakorvosokkal bővítjük központunk munkacsoportját.

E gyakornoki program számunkra jó lehetőséget kínál arra, hogy bővülő orvoscsapatunk támogatására frissen végzett asszisztenseket foglalkoztassunk, őket bevezessünk a munka világába és amennyiben az általunk kínált életpálya a nálunk gyakorlati tapasztalatot szerző gyakornokaink számára kedvező, hosszú távon is szívesen foglalkoztatjuk őket.

A projekt keretében 6 fő gyakornok számára versenyképes jövedelmet és elégedettségre okot adó munkakörülményeket biztosítunk, mentorálásukrakét komoly munkatapasztalattal bíró, jó vezetői kézségekkel rendelkező szakorvostdelegáluk, akik a teljes gyakornoki folyamatban segítik a fiatalokat feladataik ellátásában és beilleszkedésükben egyaránt.

A 6 fő gyakornok munkavégzéséhez a meglévő eszközállományunkat tovább bővítjük, beszerzünk további asztali számítógépeket, monitorokat, nyomtatót, számítógép állványokat, irodabútorokat, eszköztároló szekrényeket, öltözőszekrényeket. A szakasszisztensi munkák végzéséhez, a Mosoly Központunkban, a mosolytervezési folyamatokgyakornoki tevékenységéhezJinbel-EF lámpákat, Jinbelsoftboxokat, Manfrotto Tripod+3D fejes fényképezőállványt, Manfrotto vakuállványt, Lastolite háttér eszközt és Canon EOS 6D fényképezőképet vásárolunk.

A gyakornokok munkavégzéséhez munkaruhákat, továbbá egyszer használatos eszközöket (rendelői maszk és gumikesztyű) szerzünk be. Mindezen felsorolt termékek beszerzése elengedhetetlenül szükséges és indokolt a gyakornoki feladatok végzéséhez.

 

A projekt révén segédasszisztensünk, asszisztenseink megalapozott szakmai tapasztalatot szereznek a fogászat, az esztétikai fogászat szakterületein, amely tapasztalat elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy az egészségügyi ellátó rendszer elismert szakemberivé válhassanak idővel. Emellett életpályájuk kezdetén a szolgáltatásainkból adódóan összetett kommunikációs és adminisztrációs tapasztalatokkal is bővül ismeretük.

Amennyiben a gyakornokok a program zárását követően velünk képzelik el karrierjük építését, úgy szívesen alkalmazzuk őket hosszú távon, amennyiben azonban mégsem maradnak hosszú távon, a nálunk szerzett gyakorlat és az általunk biztosított referencia jelentős előnyt jelent számukra a munkaerőpiacon.

A projekt megvalósulásának helyszíne:

6800 Hódmezővásárhely, Petőfi út 30.

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:

Pénzügyminisztérium – Gazdaságfejlesztési Programok

Cím: 1139 Budapest, Váci út 83.

E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu 
Telefon: +36 1 896 6666
Honlap: www.palyazat.gov.hu

 

 

Dante Dent Kft. innovációs technológiai fejlesztése

 • a projekt címe: Dante Dent Kft. innovációs technológiai fejlesztése
 • a szerződött támogatás összege: 10.922.000 Ft
 • a támogatás mértéke : 50 %
 • a projekt tartalmának bemutatása:
  Kezdés: 2018.06.18.
  Befejezés: 2018.09.30.
 • Eredmény: 1 db Straumann Cares Intraoral Scanner szájszkenner,1 db. Formlabs Form 2 3D nyomtató,1 db coDignosztiX irányított sebészeti szoftver üzembe helyezése, egy db új termék előállítása és a szolgáltatás értékesítése, saját tőke 5.461 000 Ft-al való emelése 2019.12.31-re.

Saját tőke a  fenntartás első  évében  2019-ben a  megnyert összeg felével  5.461.000 Ft-al növekszik, bevezetjük egy  technológia csúcs rendszerét ,új digitális eljárással a szájüreg képleteinek feltérképezésére, digitális leképezésére. Megtartjuk 12 fő munkahelyét . 

 • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.szeptember 30.
 • projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01094
 
 
Referencia

Hatalmas élményben volt részünk😃, csak biztatni tudok mindenkit a jövőben, hogy pályázzanak😉! Köszönjük a lehetőséget❤️🙏😉!! A program másnapján... a gyerekek lerajzolták élményeiket.

Férjemmel együtt szeretném megköszönni a nagyszerű munkát, a mindig kedves és figyelmes felvilágosítást. Olyan gyönyörű fogakat, kezelést kaptunk, hogy ÚJ emberként megyünk el. Kívánunk további jó munkát és még egyszer hálás köszönet mindenért. Új emberként megyünk el

összes
 
Foglaljon időpontot most!

*Minden mező kitöltése kötelező

Árak
Normál ár
Kezelés esetén
Digitális Panoráma Röntgen Ár3000 Ft
Digitális Panoráma Röntgen Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Állapotfelmérés,Árajánlat Ár0 Ft
Konzultáció Ár3000 Ft
Konzultáció Ár0 Ft
Ár Ft
Ár Ft
100
több példa
 

Konzultáció

Konzultáció

Tovább Mi történik az első állapotfelmérésen?

Eseteink

Eseteink

Tovább Fedezze fel a fogászatunk izgalmas világát

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Tovább Fontosnak tartjuk a gyermekek korai egészségre nevelését...